Gearbox/clutch Problem - Audi Forums
VW Polo Forum Discussion area for every generation VW Polo.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-26-2006, 11:21 AM Thread Starter
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Hi everyone
i'm Tobias abd i have a problem

My mum has a vw polo 1.4 auto t reg, and there is a problem with her gearbox, its been a bit dodgy for a week or so and this mornin it just wouldn't work.

Engine starts fine and engine revs fine also, but wen u put it into gear, reverse or drive, it will not move and i can't lend her my car cos i need it for work.

If anyone has any info, useful or not, it would be very helpful

Cheers and thanks for your time.
Tobias
tguillemin is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > VW Models > Other VW Models > VW Polo Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome