Pasat B6 wiper issues. Need help! - Audi Forums
VW Passat Forum Discussion area for every generation VW Passat.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 01-11-2011, 05:44 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Pasat B6 wiper issues. Need help!

Hello guys!

New to the forum and picked up a second hand Passat wagon 103TDI a couple of months ago (2007). I have had no issues with it unitl I sent it away to get the shopping trolley dents fixed on the car so the painters ( a small panelbeater in Melbourne) did the repair and whilst doing so ended up breaking the door lock carrier so had to wait even longer. After receiving the car and having had it for a few days I turned the lights on the other day and the wipers came on at max speed! being completely puzzled and thinking I had hit the stalk (I hadnt..) I pulled over and switched the ignition off. Wipers still going! Took the key out of the ignition. Wipers still going! now off comes the fusebox cover and removed the fuse.... wipers stop of course. Replace the fuse (its not blown And I have substituted it in case anyway) and the wipers will not come on. The secondary issue I have is that auto headlights come on now even in bright daylight. So off I go to a mate who's well versed with VAG-COM and reset everything to receive three faults
1. No signal / no communication - data bus
2. No signal / no communication - rail / light sensor
3. No signal / no communication - drivers side wiper motor

all share the same fault code, same fault request and the same fault priority.

What gives? Do you guys think that the panel beaters have not plugged something back in properly and its dropped out? Comfort control module? In which case where is it exactly on the 3C? Oh BTW, i bought a new rain / light sensor but no, its not the fault....

I would be so grateful for any answers cause its driving me nutty not having any wipers in all this rain......

TIA...
ikon is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > VW Models > VW Passat Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome