Pioneer TSWX11A in a Lupo - Audi Forums
VW Lupo Forum Discussion area for every generation VW Lupo.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 07-04-2006, 03:47 PM Thread Starter
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Pioneer TSWX11A in a Lupo

I bought a Pioneer all in one sub and amp today however am in great difficulty and don't know how to fit it.

Firstly, how can the power supply be taken from the battery and fed through to the amp? I cannot find a way for the wires to travel from the bonnet to the seat. Is there some hidden gromets which I cannot see??

Secondly, everytime I connect the power from the amp to the battery (to test the unit works), it keeps blowing the fuse in the car. Why is this happening and how do I stop this from happening?
regulator is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > VW Models > Other VW Models > VW Lupo Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome