License plate light inop - Audi Forums
VW Golf & Jetta Forum Discussion area for every generation VW Golf and VW Jetta.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 6 (permalink) Old 06-07-2011, 07:31 PM Thread Starter
Newbie
 
thunderstrike's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Montgomery
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
License plate light inop

I replaced light bulbs but they're not coming on. Ohm meter shows they're not getting a power.

Can't seemed to figure out if it's the fuse as all other lights are functioning.

Gone But Not Forgotten: 92 Jetta GL and 99 Audi A4.
thunderstrike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 (permalink) Old 06-07-2011, 11:44 PM
Newbie
 
Join Date: Jun 2011
Location: Mount Holly, NC
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Since the rest of the driving lights work I believe the fuse is fine. I am assuming that you have a multi meter and you had it set to DC voltage when you tested for volts at the socket. I would follow the the positive wire back into the loom and see if there is a break some where.
TT Racer X is offline  
post #3 of 6 (permalink) Old 06-09-2011, 01:54 PM
Senior
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 318
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
 
Sometimes those types of bulbs are polarity sensitive -try flipping them around. If that doesn't fix it you may need new license plate bulb assemblies

Jason
ECS Tuning-Audi is offline  
 
post #4 of 6 (permalink) Old 06-14-2011, 05:50 PM Thread Starter
Newbie
 
thunderstrike's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Montgomery
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Fuse #4 is the one for the license plate lights.

Gone But Not Forgotten: 92 Jetta GL and 99 Audi A4.
thunderstrike is offline  
post #5 of 6 (permalink) Old 08-25-2011, 08:26 AM
Newbie
 
Join Date: Feb 2011
Location: India
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
It is not a problem of fuse. Have you contacted an expert yet for this problem, i think they can better help.
sunexim is offline  
post #6 of 6 (permalink) Old 08-25-2011, 08:40 AM Thread Starter
Newbie
 
thunderstrike's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Montgomery
Posts: 7
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
New #4 fuse fixed it. Thanks.

Gone But Not Forgotten: 92 Jetta GL and 99 Audi A4.
thunderstrike is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > VW Models > VW Golf & Jetta Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome