Audi Forums banner

1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Discussion Starter #1
I couple weeks ago i got in a car accident. I had to replace my left
fender and left headlight. I put on the new fender and headlight
but...My left signal light doesn't come on. It comes on in the back
but not the front. The right back and front signal lights work
perfectly. The Light turns on.. The high beans turn on. Just not the
left signal light in the front. Also when i try to signal, the blinker
blinks really fast. But on the right side its normal.
So should i replace the blub? Or is this a technical problem. Please
help!
thank you.
 

·
Registered
Joined
·
4 Posts
Yeah its the bulb. Replace it and get it reatached.
Its around 30 - 50 cents US to replace the bulb.



Originally posted by Kayleb@Jul 31 2004, 06:45 AM
I couple weeks ago i got in a car accident. I had to replace my left
fender and left headlight. I put on the new fender and headlight
but...My left signal light doesn't come on. It comes on in the back
but not the front. The right back and front signal lights work
perfectly. The Light turns on.. The high beans turn on. Just not the
left signal light in the front. Also when i try to signal, the blinker
blinks really fast. But on the right side its normal.
So should i replace the blub? Or is this a technical problem. Please
help!
thank you.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Front left Side indicator bulb keeps blowing

Ive had this problem for a while now.....ive been driving my current car for about 3-4 months and the 'Front Left Side Indicator' keeps coming up on the diagnostics display in the dash board.
In this state, the front left inidicator flashes really fast compared to that of the right indicator which operates in the normal way. :(

Ive replaced this bulb twice now and twice its blown. is there something wrong with the wiring/other?

your help guys would be appreciated.

Thanks.
 
1 - 4 of 4 Posts
Top