Audi Forums banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Hey everyone,

Im new to the forums im from Australia and have a Audi A4 1996 2.6L V6 i just bought it about 2 weeks ago and after driving it over the weekend i turned on the heater and after about 15mins there was steam coming out though the air vents.

It freaked me out so i pulled over to check it up and it all stoped as i started driving again it was doing the same thing even if the hearter or aircon was off, so i got it towed back to my place where it is sitting there now.

Yesturday morning i woke up to find that there is no coolant in the vehicle?

What could be the problem here?

I also checked my passenger side floor and it is wet.

Thanks, :)
 

·
Premium Member
Joined
·
1,960 Posts
Welcome to the forum :)

Is the car over heating ???

Sounds like you got a water pipe or radiator leak as your loosing coolent??

I would get it into a garage for further inspection on the ramps .

Let us know how you get on !!!
 

·
Premium Member
Joined
·
1,528 Posts
Sounds like the heater matrix has got a split in it which is now in the heater system and the reason your lossing water.
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #4
I have taken the vehicle to a garage where they have given me a quote of $950.00AU to fix the heater core.

I'll let you guys know how i go with it.
 

·
Premium Member
Joined
·
534 Posts
ouch sounds kind of steep... who did u get it done by?
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #6
kazyee said:
ouch sounds kind of steep... who did u get it done by?
This auto eletrican near my home, i phoned audi and they were going to charge me $2000 for it.

:(
 
1 - 6 of 6 Posts
Top