Audi Forums banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #1
Hey everyone, I'm new to the forums but I own a 2000 A4..I was on my way home back to base and after pulling over to a rest stop and starting my car back up, It doesnt want to move. Its a manual but any gear I put it into the car wont move. I was told I may have to replace the entire clutch or it might just be the linkage. If anyone has any idea what could be wrong the help would be much appreciated.
 

·
Premium Member
Joined
·
1,960 Posts
Were ther any signs of clutch slipping(revving harder but not gaining speed so quick ) before it wouldnt drive in gear at all ??
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter #3
clutch problems

yeah im pretty sure there was...its been awhile so i cant exactly remember. I had it said to aamco which Im sure you know what they are. From what I've told them they think it may be an axle. I just dont want to get raped and them tell me things that I dont need since I cant be there and end up having to pay upwards up $2,000. But yeah, I'm sure it was revving and some clanking before she stopped moving.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
slipping clutch

Hi,im having a simalar problem,my clutch is slipping quite bad now when i hit boost in my audi s3 8l and i was just wondering if there is anything else i can check before changing my clutch? thanks
 

·
Premium Member
Joined
·
1,528 Posts
By the sound it's one of the drive shafts have snapped or the bolts have come out due other work.
 
1 - 7 of 7 Posts
Top