Audi Forums banner

1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
151 Posts
Discussion Starter #1
Hi, Audi a4 tdi 2001(B6) awx engine.
changed fuel/diesel filter and seals last week-then 3 days later problems!!!

with a full tank car starts first time everytime,however you can still feel a miss/hicup only slight.

when ive drove about 95 miles(local driving) car runs then cuts out,it does re-start but after a good 1 minute,then it will drive about half a mile and then cut out again.

If i park it up and re-start it after a good 10 minutes,it will take a while to start again. Ive been told there is air in fuel system.

some say its t-piece thats fitted on top of filter(cant see any cracks)
some say its fuel pump located in tank (replaced 6 month ago with brand new dealer part)

others say its something to do with ya filter change,as it was running fine before this.

ive used new seals(changed twice just in case)

Please help dont know what to do!
 

·
Registered
Joined
·
151 Posts
Discussion Starter #2
vw754 said:
Hi, Audi a4 tdi 2001(B6) awx engine.
changed fuel/diesel filter and seals last week-then 3 days later problems!!!

with a full tank car starts first time everytime,however you can still feel a miss/hicup only slight.

when ive drove about 95 miles(local driving) car runs then cuts out,it does re-start but after a good 1 minute,then it will drive about half a mile and then cut out again.

If i park it up and re-start it after a good 10 minutes,it will take a while to start again. Ive been told there is air in fuel system.

some say its t-piece thats fitted on top of filter(cant see any cracks)
some say its fuel pump located in tank (replaced 6 month ago with brand new dealer part)

others say its something to do with ya filter change,as it was running fine before this.

ive used new seals(changed twice just in case)

Please help dont know what to do!
just changed fuel filter again+seals (incase it was a faulty one!)
 
1 - 2 of 2 Posts
Top