Replaced cooling sensor on Quattro tt now it won't start. - Audi Forums
Performance Discuss your performance related issues here.

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 10-05-2019, 06:41 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Oct 2019
Location: Molena, Ga.
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Replaced cooling sensor on Quattro tt now it won't start.

Please Help. I replaced the engine cooling sensor on my car. Its a 2001 Quattro tt. I also poured some anti freeze in the reservoir of course I spilled some, so. I got the water hose and washed it off. I put the new sensor in and one of the wires on the plug was broke. Got that fixed. Went to crank it and it just turns over unless you put your foot on the gas. That car always cranks. I checked all the fuses, made sure everything was connected and tried it again, nothing. I got it wet but its been 3 days and has plenty of time to dry. HELP HELP HELP
Tracy L Swetman is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Technical > Performance

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome