A4 engine wont start, new clutch? - Audi Forums
User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-14-2010, 08:00 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
A4 engine wont start, new clutch?

I just bought a 1998 Audi A4 2.8L Quattro, the car ran fine and every thing till i get off the exit on the way home. I have no clue what happened, but the car would rev up and wouldnt slip into gear, and there was an awful smell. When you slam it into gear it would just rev. I finally got home (barely) and pulled it into the drive way. Now when i turn on the car, the engine wont start. I hold down the clutch and just the battery turn on (the radio lights everything, just not the engine). Whats wrong with it? Do i need a new clutch kit? Please email me at [email protected]
gzmeski is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Technical > General Tech Discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome