2007 A6 Starting Issues - Audi Forums
General A6, RS6, S6 and 100 Forum (Audi A6 Forum, Audi RS6 Forum, Audi S6 Forum)

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-07-2015, 10:31 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
2007 A6 Starting Issues

Hi,

I own a 2007 A6 3.2 and for the last 2 months I'm having issues starting the car. At the beginning it was happening every week or so now is every time I start. The car will power up but not turn. Sometimes it will start after the 3rd try and others I have to try 15 times or more. I had the car checked by an Audi mechanic - he replaced both ignition relay but it did not fix. There are no fault codes. He checked the battery and starter but they are ok. Any ideea what could be? Anyone seen this before? Thanks!
Abyg is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Audi A6, RS6, S6 and 100 Forum > General A6, RS6, S6 and 100 Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome