tranny/overheating/engine vibration - Audi Forums
C5 Forum 1998-2004 Audi A6, Audi RS6 & Audi S6 (Audi A6 Forum, Audi RS6 Forum, Audi S6 Forum)

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 06-11-2013, 08:07 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Mar 2010
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
tranny/overheating/engine vibration

Car in question is a c5 4.2 v8. Tranny **** the bed back in November '12. Limp mode ever since. Warm weather has brought some overheating and some cracks in my reservoir leading to leaking. Well one of the cracks opened and dumped out all the coolant but I parked before hand. Then I patched up the holes and let it cool down for a ride home. About 10 mins. Temp was actually fine on the whole drive home too. Less leaking too. And now today I go to drive it and the whole engine is shaking like im out of gas and the ce light is flashing. Wtf is going on.
Buffaloa4 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Audi A6, RS6, S6 and 100 Forum > C5 Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome