Rs4 startet nicht - Audi Forums
B7 Forum 2005.5+ Audi A4, Audi RS4 & Audi S4. (Audi A4 Forum, Audi RS4 Forum, Audi S4 Forum)

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-04-2011, 04:01 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Rs4 startet nicht

Ich habe ein Unfallwagen gekauft wo der Motor kaputt war. Dann habe ich ein gebrauchte Motor mit Steuergerate gekauft (ohne Schlussel). Jetzt habe ich alles eingebaut und habe probiert mit dem Alte schlussel (von kaputte motor) der bei dem Wagen hort zu starten. Ich bekomme ein Piepton. Auch der mitte Display auf Tacho Funktioniert nicht. Nur Handbremsleuchte blinkt und der Startknopf in mittelkonsole brennt, aber motor greht nicht.
Meine Frage.
Steht der Eleltronik in irgenwelche blockierung nach Unfall und wo?
Muss den schlussel geleich sein wie Motorsteurgerat? oder
Muss den Motor gleich sein wie Steuergerat?
Weil ich auch noch die ALte steuergerat habe wovon den Schlussel auch ist, wo den motor von kaputt ist.

Bitte um Hilfe

Mfg. Michael
zeksmpower is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Audi A4, RS4 and S4 Forum > B7 Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome