Temp - Audi Forums
B6 Forum 2002-2005 Audi A4 & Audi A4 Cabriolet / 2004 Audi S4. (Audi A4 Forum, Audi S4 Forum, Audi RS4 Forum)

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 11-04-2018, 01:01 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Temp

Hi
All
B6 1.9 TDI Prob in having is car is running cold 50c on the gauge
checked stat and its working in a pan of boiling water and closes as it
should. It's got 87f on the stat which is where it must start to open
fitted a new thermostat today and still the same results the gauge is
working.jump in car in morning with stone cold engine and it takes about
2 mile before i get warm air out the heater after about 5 mile gauge sits
at 50 and that's where it stays any ideas whats wrong.
onamission is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Audi A4, RS4 and S4 Forum > B6 Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome