RS2 Boost issues-help - Audi Forums
Audi S2 & RS2 Forum (Audi S2 Forum, Audi RS2 Forum)

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 05-25-2008, 02:05 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: May 2008
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
RS2 Boost issues-help

My M reg Audi rs2 has some real issues.I bought it from a guy who had never got round to rebuilding it after it was vandalised and I have finished the job!However it had some running issues, a few of which have been solved by a new ecu as the old one had corrupted. So the remaining problem is, the car will boost to around 4000rpm then it dumps all the boost as if the car is going into limp mode. Plugged the fault code reader in and replaced barometric pressure sensor, inlet air temp sensor, coolant temp sensor, boost valve(n75) and nothing has fixed it!The car boosts well untill 4000rpm then nothing and I am at a loss.Does anyone know of a common problem with them or how to diagnose a fault with wastegate/dump valve or test voltages for air mass meter as I cant afford to replace everything on the car chasing the problem.
montyrs2 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Other Audi Models > Audi S2 & RS2 Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome