on board diagnostics conector - Audi Forums
Audi 80, 90 & Coupe Forum Discussion area for every generation Audi 80, Audi 90 and Audi Coupe. (Audi 80 Forum, Audi 90 Forum, Audi Coupe Forum)

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 05-24-2011, 01:31 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: May 2009
Location: Birmingham.UK
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Question on board diagnostics conector

Hi I have an audi coupe 2.3 20v 7A auto H91 can any tell me where the on board diagnostic(s) conector can be found.
Thanks
ColinR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 05-25-2011, 03:23 PM
Member
 
Join Date: Dec 2010
Location: surrey, uk.
Posts: 28
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
dont know for sure but due to age im guessing it is the 2+2 type connector which is usually in the fuse/relay box under bonnet, if it has it?
merton1973 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 05-30-2011, 12:40 AM
Expert
 
evo1couperacing's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Burlington,Ontario, Canada
Posts: 722
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Colin Greg here...welcome to the forums. I have the same car. The diagnostic ports are in the drivers footwell. They are black and cream or white in colour. If you have the storage tray by your feet on this car...they may be attached to that piece. Cheers!


Greg!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
V-TECH THIS, YOU HONDA PUNKS!!!


To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
|
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
evo1couperacing is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 06-06-2011, 01:04 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: May 2009
Location: Birmingham.UK
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Quote:
Originally Posted by merton1973 View Post
dont know for sure but due to age im guessing it is the 2+2 type connector which is usually in the fuse/relay box under bonnet, if it has it?
Hi looked in the fuse box but nothing there.
Thanks for your Help
ColinR is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 06-06-2011, 01:24 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: May 2009
Location: Birmingham.UK
Posts: 4
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Quote:
Originally Posted by evo1couperacing View Post
Colin Greg here...welcome to the forums. I have the same car. The diagnostic ports are in the drivers footwell. They are black and cream or white in colour. If you have the storage tray by your feet on this car...they may be attached to that piece. Cheers!


Greg!
Hi Greg Found three loose connectors under the dash by the accelerator peddle
One black - with one black + one red wire
One tan/brown - with one white + one black with white stripe
One blue - with one yellow and red stripe
Got an autel VAG305 Scanner with adapter I was told this model would work
On early cars it lights up but get link error message

Thanks for your help
ColinR is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Audi 80, 90 & Coupe Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome