Instrument cluster - Audi Forums
Audi 80, 90 & Coupe Forum Discussion area for every generation Audi 80, Audi 90 and Audi Coupe. (Audi 80 Forum, Audi 90 Forum, Audi Coupe Forum)

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 5 (permalink) Old 01-18-2011, 11:21 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2010
Location: Danville, Va
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Question Instrument cluster

Well, after a power steering pump rebuild, the car is on the road and running pretty well. I would like to fix it up a little more and get some of the other features working. The trip computer is not working, and the speedo is not registering miles. Anyone know where I can get a new instrument cluster, or if it is possible to repair the one I have? Thanks for all of your help! 91 90Q 20V.
Slick90 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 5 (permalink) Old 01-21-2011, 02:59 PM
Newbie
 
Join Date: Jan 2011
Location: USA
Posts: 16
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Try car-part.com or LKQ they have helped me in the past.
Hope this helps
Zigz07 is offline  
post #3 of 5 (permalink) Old 01-23-2011, 07:54 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2010
Location: Danville, Va
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Thanks, no luck yet but still trying to find one. The thing lights up, but wont display anything, I wonder if it has something to do with the odometer not working.
Slick90 is offline  
 
post #4 of 5 (permalink) Old 01-24-2011, 08:33 PM
Senior
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 325
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Hi! Did you check ebay? I would get the replacement cluster.

It may be worth taking the cluster off and making sure all plugs are in.

The repair might require restoring lines on the circuit.
maxim_s45 is offline  
post #5 of 5 (permalink) Old 01-26-2011, 02:48 PM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2010
Location: Danville, Va
Posts: 15
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
I did try e-bay, but the only ones they have are for 93 and up, which don't have the trip computer display in them. I will try pulling the one I have out and checking if it is just not plugged in correctly. The parts store you listed didn't have the one I was looking for either, so I may be stuck trying to fix this one. The early 90's audi 90's seem like they are pretty rare, it is really hard to find parts for them, but worth the effort!
Slick90 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Audi 80, 90 & Coupe Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome