Starting Issues [Archive] - Audi Forums

: Starting Issues


Giomeister
10-28-2009, 06:05 PM
just purchased a 5000 CS, 88.

I can not get it started. It has a built in bypass someone put in with a toggle switch. The starter sounds like it wants to catch but does not.

Can it be as easy as the starter or is it the funny security system?

Please help if you could.

Giomeister
10-29-2009, 11:49 AM
Updated, it did start after being jumped and run for a good hour. But, when it came to start it back up this is where the issue was.

So ok today i went out and checked the car out.

I found my gremlin. I am not sure what it is. It looks like a spare and it does not match anything from the fuse box cover.

it was sucking 6.3 volts while the car was not even started. and thus draining the battery and the 10 amp fuse was burnt out. No idea what this may be.



http://i279.photobucket.com/albums/kk152/Giomeister/DSC01628.jpg

http://i279.photobucket.com/albums/kk152/Giomeister/DSC01629.jpg

kevinyoung03
12-31-2009, 11:34 AM
Better you look in several related websites for finding some good answers.

Brozee
01-15-2010, 01:18 PM
Could even be the battery ya think?

robertwilliam
06-01-2010, 05:00 AM
Benefits, especially health care and retirement, are a hot topic in the automotive industry. Thus the media pays keen interest when any manufacturer makes sweeping new changes. Nissan Motor Co. announced that all employees hired after January 1st ... further detail visit OEM auto parts (http://www.autopartspoint.com/)