TT MKII - Bose speaker problem. - Audi Forums
2007 - Onward TT discussion (Audi TT Forum)

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 09-04-2008, 03:41 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Location: London
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
TT MKII - Bose speaker problem.

Having just recently purchased an audi approved used mk II TT, I have started to have issues with the Bose speakers.

Basically no sound is coming from the main BOSE speakers and sound only comes from the small speakers in the door and the tweeters on the dash. I have the car booked into the service dept for next week but was wondering if anyone else had the same issue and had any ideas what was wrong. I had the ipod connection fitted prior to purchase so I am wondering if there this caused a loose connection at the back of the head unit.
a271249 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Audi TT Forum > 2007 - Onward TT discussion

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in











Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome