fault codes - Audi Forums
B6 Forum 2002-2005 Audi A4 & Audi A4 Cabriolet / 2004 Audi S4. (Audi A4 Forum, Audi S4 Forum, Audi RS4 Forum)

User Tag List

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 02-18-2008, 10:44 AM Thread Starter
Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: scotland,west coast
Posts: 29
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Angry fault codes

hi all, just had AA man out at my car.Started with the epc light on the dash then the engine management symbol came on. Two fault codes came up PO321 ignition/distributar engine speed input circuit range/performance. Also PO322 ignition/distributar engine speed input circuit No signal............. Could anybody tell me what this means,what needs replaced,and where it is in the engine, before i go to the main stealer and get robbed thanks, much appreciated............
david maclean is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 02-28-2008, 09:00 AM
Newbie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 5
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Sounds to me like the crank position sensor or cam position sensor is at fault
Audi tec is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Audi A4, RS4 and S4 Forum > B6 Forum


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome