Warning light - Audi Forums
B5 Forum 1996-2001.5 Audi A4 / 2000-2002 Audi S4 & Audi RS4. (Audi A4 Forum, Audi S4 Forum, Audi RS4 Forum)

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 11 (permalink) Old 01-28-2008, 11:48 AM Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Warning light

Hi i have got a warning light coming on and im not sure what it means as i dont have the hand book.
Its is a circle with an explemation mark in the middle which flashes. Does anybody know what this means?
Thanks in advance Jimmy
JimmyAky is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 11 (permalink) Old 01-30-2008, 09:08 AM
Member
 
Join Date: Aug 2007
Location: Manchester, UK
Posts: 25
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
AlecTPR is offline  
post #3 of 11 (permalink) Old 01-30-2008, 06:47 PM
Senior
 
RobMorgan's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: wrexham
Posts: 239
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
i know which 1 you mean, but i cant for the life of me think what it meant
could it be coolant level?
RobMorgan is offline  
post #4 of 11 (permalink) Old 01-30-2008, 11:59 PM
Full Member
 
bammercole's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 80
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
is this the traction control light? Is it on and blinking all the time, or just sometimes for a few seconds?
bammercole is offline  
post #5 of 11 (permalink) Old 04-06-2008, 10:38 AM
Newbie
 
avant11's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Does it beep 3 times as well? Is your ABS light on? Mine comes on with the 3 beeps and it's got something to do with the ABS
avant11 is offline  
post #6 of 11 (permalink) Old 04-06-2008, 10:47 AM
Member
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 41
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Mines does the same, 3 beeps, followed by the sympol being displayed on the multifuntion display, also ocompanied by the ABS yellow light within the cluster.

I havent been able to solve this one either, although simply turnign engine off and back on makes the warning go away. I will need to scan it and see what gives. Vagcom might be able to shed some light.

Mack.
mackuk is offline  
post #7 of 11 (permalink) Old 04-06-2008, 11:05 AM
Newbie
 
avant11's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 13
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
Quote:
Originally Posted by mackuk View Post
Mines does the same, 3 beeps, followed by the sympol being displayed on the multifuntion display, also ocompanied by the ABS yellow light within the cluster.

I havent been able to solve this one either, although simply turnign engine off and back on makes the warning go away. I will need to scan it and see what gives. Vagcom might be able to shed some light.

Mack.
See if Vagcom gives you any warning re the sensors? If not the sensors, it's probably the ABS control module. I'm waiting for the sensors to come. If not the sensors, then I've to look at how I can fix the control module. People have mentioned companies like BBS Reman or Module Master who can repair it...hth
avant11 is offline  
post #8 of 11 (permalink) Old 05-05-2008, 01:07 PM
Newbie
 
tracker599's Avatar
 
Join Date: May 2008
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
tracker599 is offline  
post #9 of 11 (permalink) Old 05-05-2008, 04:59 PM
Premium Member
 
docurley's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: London
Posts: 1,528
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
first one is a nice fine but the second link is for the wrong year A4.


04 Audi A4 B6 1.8TQ S-Line 190bhp 6 Speed Duel SMIC
Milltek Exhaust|VMR boost Gauge|SP51 K04-15 Outlaw (K04-23+)|Samco Sport DV|034 Sport CAT (15bhp over stock)|TT MAF| 380 inj| Autobahn88 TIP|
To be fitted: B7 RS4 F-Brakes|B5 RS4 R-Brakes|SB Stage4 Clutch|
docurley is offline  
post #10 of 11 (permalink) Old 05-20-2008, 07:51 AM
Senior
 
lordoftherings's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 328
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
 
i think that may be the speed warning, you might have accidentally turned it on

lordoftherings is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply

  Audi Forums > Audi Models > Audi A4, RS4 and S4 Forum > B5 Forum

Quick Reply
Message:
Options

Register Now

In order to be able to post messages on the Audi Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.




Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome